hz=MS ...::: ...::: Antikvariat u Slimaka - oddelenie - :::... -> Antikvariát a kníhkupectvo u Slimáka
Antikvariát a kníhkupectvo u Slimáka
TELEFÓN:
0908 789 792
0907 510 658






































[ 38 položiek ]
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
31921-23-03

Bobiš Ladislav - Rudohradská Anna
Hydina a zverina vo výžive


Alfa, 1990
Edícia potravinárskej literatúry
Cena: 2.10 €
Jazyk: slovensky
360 strán, náklad: 20 000 ks, 1.vydanie, ISBN - 80-05-00370-6, (stav A), viaz., hmotnosť: 0.5 kg, rozmer: 20.5 cm x 15 cm
Kuchárska kniha.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
170427-43-01

Bossi Betty
Fleisch Küche


Betty Bossi, 1997
Cena: 2.00 €
Jazyk: nemecky
162 strán, 13.vydanie, (stav A), krúžková väzba, hmotnosť: 0.326 kg, rozmer: 21 cm x 14.5 cm
Kuchárska kniha.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
184049-23-01

Brhlík Eduard
Máte chuť na mäso?


Osveta, 1980
Cena: 3.40 €
Jazyk: slovensky
234 strán, náklad: 20 000 ks, 3.vydanie, (stav A), viaz., hmotnosť: 0.49 kg, rozmer: 24 cm x 16.5 cm
Kuchárska kniha - špeciality z mäsa.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
130308-43-01

Burda
Fisch


Pawlak Taschenbuch Verlag, 1989
Cena: 1.70 €
Jazyk: nemecky
142 strán, ISBN - 3-88199-487-4, (stav A), viaz., hmotnosť: 0.294 kg, rozmer: 21.1 cm x 14.6 cm
über 200 Rezepte für Fische und Schalentiere
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
174704-62-01

Časopis
Kuchyňka 2017 č.10


Giovanni Riviste s.r.o., 2017
Kuchyňka zv.č.: 10
Cena: 0.40 €
Jazyk: česky
32 strán, (stav A), brož., hmotnosť: 0.032 kg, rozmer: 21 cm x 14.5 cm
Časopis receptov.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
174532-62-01

Časopis
Pošli recept 2018 č.8


Burda International, 2018
Pošli recept zv.č.: 8
Cena: 0.55 €
Jazyk: česky
62 strán, (stav A), brož., hmotnosť: 0.044 kg, rozmer: 21 cm x 14.5 cm
Časopis receptov - mesačník.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
55679-23-01

Ďurík Jozef
Domáci údenár


Osveta, 1989
Cena: 6.60 €
Jazyk: slovensky
160 strán, náklad: 70 000 ks, 2.vydanie, ISBN - 80-217-0041-6, (stav A), viaz., hmotnosť: 0.32 kg, rozmer: 21.5 cm x 15 cm
Recepty a návody na spracovanie a úpravu údenín.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
91069-23-01

Ďurík Jozef
Domáci údenár


Osveta, 1988
Cena: 6.60 €
Jazyk: slovensky
150 strán, náklad: 70 000 ks, 1.vydanie, (stav A), viaz., hmotnosť: 0.298 kg, rozmer: 21.5 cm x 15.1 cm
Recepty a návody na spracovanie a úpravu údenín.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
65341-50-01

František Janata
Pochúťky a misy z hydiny


Plat4M Books, s.r.o, 2013
Cena: 5.00 €
Jazyk: slovensky
128 strán, ISBN - 9788089642052, (stav A), brož., hmotnosť: 0.203 kg, rozmer: 19 cm x 13.5 cm
Knižka s podpisom autora.
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho „božskú“ kuchyňu. Pochúťky a misy z hydiny je prvá knižka z pripravovanej série šiestich publikácií s kuchárskou tematikou od tohto najvýznamnejšieho predstaviteľa slovenského kulinárskeho sveta – úžasného praktika pri varení, dlhoročného prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. František Janata v knihe odovzdáva vo forme niekoľkých desiatok chutných receptov z hydiny skúsenosti, ktoré nadobudol počas celého svojho života. Všetky recepty koncipoval tak, aby ich dokázala vo svojej kuchyni pripraviť každá mladá i skúsenejšia gazdinka, ktorá chce svojich najbližších potešiť originálnym a chutným jedlom.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
64569-23-01

Hajková Mária
Jedlá z diviny


Príroda, 1985
Cena: 4.80 €
Jazyk: slovensky
236 strán, náklad: 35 000 ks, 1.vydanie, (stav A), brož., hmotnosť: 0.298 kg, rozmer: 20.1 cm x 14.4 cm
Jedlá z diviny, na spôsob diviny, z rýb, z húb...
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
40085-23-04

Hajková Mária
Príprava pokrmov na grile a v tlakovom hrnci


Osveta, 1985
Varíme moderne
Cena: 1.50 €
Jazyk: slovensky
146 strán, náklad: 50 000 ks, 1.vydanie, (stav A), brož., hmotnosť: 0.21 kg, rozmer: 19.5 cm x 13 cm
Kuchárska kniha.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
119288-34-01

Jackson J.C.
Fish Cookbook


Dorling Kindersley, 2011
Cena: 8.80 €
Jazyk: anglicky
400 strán, ISBN - 978-1-4053-5912-2, (stav A), viaz., hmotnosť: 1.89 kg, rozmer: 29.7 cm x 25.2 cm
How to buy, prepare and cook fish and seafood from around the world - this edition has been specifically edited to focus on species available in Australia.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
31915-23-03

Kaščák Silvester Ján
Ako konzervovať ovocie zeleninu mäso


Alfa, 1989
Edícia potravinárskej literatúry
Cena: 2.00 €
Jazyk: slovensky
352 strán, náklad: 40 000 ks, 3.vydanie, ISBN - 80-05-00067-7, (stav A), viaz., hmotnosť: 0.52 kg, rozmer: 21 cm x 15 cm
Veľká kniha o konzervovaní potravín. Rady, návody, postupy.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
13835-23-02

Kolektív
Grilovaná jídla


ZVS Moravia, rok vydania neuvedený
Cena: 0.60 €
Jazyk: česky
26 strán, (stav A), brož., hmotnosť: 0.04 kg, rozmer: 21.3 cm x 14.7 cm
Malý receptár grilovaných jedál.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
116583-23-01

Kramár Tibor
Rezne


Ottovo nakladatelství, 2011
Cena: 6.00 €
Jazyk: slovensky
184 strán, ISBN - 978-80-7360-859-0, (stav A), viaz., hmotnosť: 0.928 kg, rozmer: 29 cm x 20.8 cm
Najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
159073-23-01

Lauko Juraj
Zakáľačkové špeciality


Osveta, 1990
Cena: 6.00 €
Jazyk: slovensky
104 strán, náklad: 30 000 ks, 1.vydanie, ISBN - 80-21-70148-X, (stav A), viaz., hmotnosť: 0.248 kg, rozmer: 21.3 cm x 14.7 cm
Receptár na výrobu zakáľačkových špecialít. (párky, klobásy, jaternice, atď.)
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
33361-23-01

Lauko Juraj - Böhm Alfonz
Zakáľačkové špeciality


Osveta, 1979
Varíme moderne zv.č.: 15
Cena: 3.00 €
Jazyk: slovensky
64 strán, náklad: 15 000 ks, 1.vydanie, (stav A), brož., hmotnosť: 0.05 kg, rozmer: 16.5 cm x 11.5 cm
Receptár na výrobu zakáľačkových špecialít. (párky, klobásy, jaternice, atď.)
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
96058-23-03

Lucáková Veronika
Rezne


Ringier, 2008
Váš kuchynský pomocník
Cena: 1.70 €
Jazyk: slovensky
64 strán, 1.vydanie, ISBN - 978-80-85258-51-6, (stav A), brož., hmotnosť: 0.16 kg, rozmer: 20 cm x 16.7 cm
Recepty z Nového času pre ženy.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
37036-23-02

Malík Vladimír
Hydina v racionálnej výžive


Príroda, 1980
Cena: 1.70 €
Jazyk: slovensky
216 strán, náklad: 20 000 ks, 1.vydanie, (stav A), viaz., hmotnosť: 0.39 kg, rozmer: 21 cm x 15 cm
Receptár hydinových pokrmov.
A N T I K V A R I Á T
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
156091-23-01

Malíková Vlasta - Kratochvíl Zdeněk
Pštros v našej kuchyni


Ikar, 2001
Cena: 4.50 €
Jazyk: slovensky
128 strán, ISBN - 80-551-0247-3, (stav A), viaz., hmotnosť: 0.47 kg, rozmer: 24.7 cm x 17.5 cm
Tradičné i menej známe úpravy mäsa, ktoré má pre nás exotický nádych, a pritom je už dostupné na našom trhu.
image_1
image_2
Bobiš Ladislav - Rudohradská Anna
Hydina a zverina vo výžive
2.10 €
image_1
image_2
Bossi Betty
Fleisch Küche
2.00 €
image_1
image_2
Brhlík Eduard
Máte chuť na mäso?
3.40 €
image_1
image_2
Burda
Fisch
1.70 €
image_1
image_2
Časopis
Kuchyňka 2017 č.10
0.40 €
image_1
image_2
Časopis
Pošli recept 2018 č.8
0.55 €
image_1
image_2
Ďurík Jozef
Domáci údenár
6.60 €
image_1
image_2
Ďurík Jozef
Domáci údenár
6.60 €
image_1
image_2
František Janata
Pochúťky a misy z hydiny
5.00 €
image_1
image_2
Hajková Mária
Jedlá z diviny
4.80 €
image_1
image_2
Hajková Mária
Príprava pokrmov na grile a v tlakovom hrnci
1.50 €
image_1
image_2
Jackson J.C.
Fish Cookbook
8.80 €
image_1
image_2
Kaščák Silvester Ján
Ako konzervovať ovocie zeleninu mäso
2.00 €
image_1
image_2
Kolektív
Grilovaná jídla
0.60 €
image_1
image_2
Kramár Tibor
Rezne
6.00 €
image_1
image_2
Lauko Juraj
Zakáľačkové špeciality
6.00 €
image_1
image_2
Lauko Juraj - Böhm Alfonz
Zakáľačkové špeciality
3.00 €
image_1
image_2
Lucáková Veronika
Rezne
1.70 €
image_1
image_2
Malík Vladimír
Hydina v racionálnej výžive
1.70 €
image_1
image_2
Malíková Vlasta - Kratochvíl Zdeněk
Pštros v našej kuchyni
4.50 €
[ 1 ] [2]
Hľadáčik
Formulár na predobjednanie nedostupných titulov.
 
Papers/Noviny
Objednajte si originálne noviny zo dňa vášho narodenia... alebo iného výročia
 
RETRO darčeky
Navrhovač RETRO darčekov
 
Emailový servis
Nákupný košík
0
adresa
Zasielajte mi...
prírastky
akcie
Info
Ponuka: 103107 titulov.

Kuriozity
Kuriozity