HAND MADE |
---|
Vydavateľstvo: Expol Pedagogika s.r.o [ 105 položiek ]
K N Í H K U P E C T V O
| |
161537-90-03
Brandšteterová Alena | |
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
133375-90-03
Kolektív | |
Biológia pre stredné pedagogické školy, pedagogické a sociálne akadémie a pedagogické a kultúrne akadémie. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
159957-90-03
Dubová Gabriela | |
Učebnica prináša informácie o vlastnostiach, zložení, výrobe, skladovaní, ako aj o použití surovín v cukrárskej výrobe. Okrem základného učiva obsahuje zaujímavosti z oblasti potravinárstva, výživy, výživy, vlastností surovín, námety na samostatnú prácu, úlohy na opakovanie, slovník cudzích a menej známych výrazov. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
163408-90-03
Dubová Gabriela | |
Prostredníctvom učebnice sa žiaci oboznámia s históriou pekárskej výroby, získajú prehľad o sortimente pekárskych výrobkov, naučia sa zásady hygieny, sanitácie a bezpečnosti pri práci, získajú základné zručnosti z oblasti technologických výpočtov. Základné učivo je doplnené rozširujúcimi informáciami, zaujímavosťami a slovníčkom cudzích a menej známych výrazov. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
161538-90-03
Brandšteterová Alena | |
Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
133376-90-03
Kolektív | |
Učebnica je orientovaná na poznávanie jednotlivých organizmov v ich prirodzenom prostredí - les, voda, lúka, pole. Pozornosť je venovaná nielen poznatkom o stavbe tela organizmov, ale aj ich základným životným prejavom, vzájomným vzťahom medzi organizmami (potravové reťazce), vzťahom k prostrediu a človeku (chránené organizmy, liečivé/ jedovaté rastliny). |
K N Í H K U P E C T V O
| |
133424-90-03
Kolektív | |
Učebnica vysvetľuje základné ekonomické pojmy, fungovanie národného a trhovému hospodárstva, prináša informácie o podniku a jeho činnosti, podnikateľskej činnosti a právnych formách podnikania, kúpno-predajných vzťahoch a mechanizmoch. V závere učebnice sa nachádzajú testové úlohy k jednotlivým tematickým celkom. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
160544-90-03
Remiášová Oľga | |
Materiály pre 2. ročník UO kaderník |
K N Í H K U P E C T V O
| |
133356-90-01
Mokos Ondrej | |
Učebnica sa podrobnejšie venuje podnikovým činnostiam ako investovanie, zásobovanie, výroba a odbyt. Učivo je rozdelené do 4 tematických celkov: výrobné činnosti podniku, majetok podniku, materiálové hospodárstvo podniku, odbytové činnosti podniku. K jednotlivým tematickým celkom sú vypracované testové úlohy, ktoré sa nachádzajú na konci učebnice. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
160545-90-03
Remiášová Oľga | |
V poslednej, tretej časti učebnice sa žiaci oboznámia s biologicky účinnými látkami, ktoré sa najčastejšie používajú vo vlasovej a pleťovej kozmetike, s prostriedkami na regeneráciu vlasov a pokožky hlavy, prostriedkami na osobnú hygienu, s prípravkami na depiláciu a epiláciu, ako aj s prostriedkami na ošetrovanie kože a na líčenie. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
111090-90-03
Šedibová Andrea | |
Učebný materiál pre deti s autizmom tvorí podklad k vytváraniu konkrétnych úloh osobitne pre každého žiaka s prihliadnutím na jeho aktuálnu vývinovú úroveň. Učebný materiál pozostáva z piatich častí: Cesta ku globálnemu čítaniu, Globálne čítanie, Pracovné listy, Slovník, Režimové karty . |
K N Í H K U P E C T V O
| |
162716-90-03
Sládečková Gabriela | |
Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidencia. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
154198-90-02
Kolektív | |
Učebnica obsahuje informácie zo všeobecnej chémie. Poznatky uvedené v jednotlivých kapitolách umožnia žiakom porozumieť vzťahom medzi zložením a štruktúrou, vlastnosťami a použitím látok, ako aj zákonitostiam priebehu chemických reakcií. Teoretické poznatky dopĺňajú: návody na experimenty, laboratórne práce, rozširujúce informácie, cvičenia s riešením na overenie správnosti porozumenia, objasnenie, vysvetlenie problému, zhrnutie s kľúčovými poznatkami, otázky a úlohy rozličnej zložitosti a správne odpovede na konci učebnice. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
133468-90-03
Kolektív | |
Biológia pre 7.roč. ZŠ a 2 roč. gymnázia s 8-ročným štúdiom. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
95681-90-03
Kolektív autorov | |
Cieľom metodiky je uľahčiť prípravu učiteľa na hodiny fyziky. Ku každej téme z učebnice sú uvedené informácie s požiadavkami na vedomosti žiaka, ktoré sú potrebné pre zvládnutie danej témy, ciele, ktoré má žiak splniť, zoznam experimentálnych aktivít s odhadovaným časom na ich realizáciu a vypracované aktivity z učebnice. Poskytuje tiež doplňujúce námety na aktivity, úlohy a poznámky pre učiteľa. Upozorňujú na niektoré špecifiká experimentu, pravdepodobné mylné predstavy žiakov, na možné problémy spojené s realizáciou danej aktivity a návrhy, ako sa im vyhnúť, prípadne ich odstrániť. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
159955-90-03
Brandšteterová Alena | |
Učebnica je pokračovaním učebnice Mikrobiológia I. Obsahuje učivo o genetike mikroorganizmov, metabolizme, využití mikroorganizmov v priemysle, hľadaní pôvodcov humánnych ochorení a o likvidácii nežiaducich mikroorganizmov. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
163405-90-03
Servátka Stanislav | |
Učebnica sa začína pohľadom na elektronické spojovacie systémy, naznačuje možnosti prepájania paketov na prenos hlasu a multimédií. V ďalšej časti sa žiaci dozvedia o hlasovej mobilnej telekomunikačnej sieti, ako aj o rozhlasovej a televíznej sieti a z telekomunikačného hľadiska v malej miere aj o dátových sieťach. Ďalej sa učebnica venuje prenosom s vysokými rýchlosťami (optickými vláknami), širokopásmovým technológiám a technológii ATM. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
159279-90-03
Kolektív | |
Koncepcia a metodické spracovanie učebnice je pokračovaním predchádzajúcich troch dielov. Obsahuje viac názorných ukážok a dostatok dispozícií na štylizáciu v jednotlivých kapitolách. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
160135-90-03
Mokos Ondrej | |
Učebnica je prevažne zameraná na podnikové činnosti ako sú: personálne činnosti v podniku , ekonomická stránka činnosti podniku - náklady, výnosy, výpočet výsledku hospodárenia, finančné hospodárenie podniku a finančný trh. K jednotlivým tematickým celkom sú vypracované testové úlohy, ktoré sa nachádzajú na konci učebnice. |
K N Í H K U P E C T V O
| |
153968-90-01
Kolektív | |
Učebnica Dopravná výchova pre 3. ročník základnej školy je učebnicou k prierezovej téme Dopravná výchova – výchova k bezpečnosti v cestnej premávke. Možno ju použiť na doplnenie učebných materiálov prvouky a vlastivedy, prostredníctvom ktorých sa prierezová tematika realizuje alebo ako učebnicu samostatného predmetu, kurzu Dopravná výchova. Prostredníctvom rôznych aktivít žiaci spoznajú pravidlá bezpečného správania sa chodca, význam dopravných značiek, vybavenie bicykla a miesta kde môžu bezpečne jazdiť bicyklom. |
| Brandšteterová Alena
Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť
26.04 €
(podrobnosti) |
| Kolektív
Biológia a starostlivosť o zdravie človeka
26.04 €
(podrobnosti) |
| Dubová Gabriela
Suroviny pre 1. ročník UO cukrár, 2. časť
26.04 €
(podrobnosti) |
| Dubová Gabriela
Technológia pre 1. ročník UO 2962 1 pekár – 1. časť 2.vyd.
26.04 €
(podrobnosti) |
| Brandšteterová Alena
Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť
26.04 €
(podrobnosti) |
| Kolektív
Biológia pre 5. ročník ZŠ
19.53 €
(podrobnosti) |
| Kolektív
Ekonomika pre 1. ročník študijného odboru technické a informatické služby
26.04 €
(podrobnosti) |
| Remiášová Oľga
Materiály pre 2. ročník UO kaderník
25.11 €
(podrobnosti) |
| Mokos Ondrej
Ekonomika pre 2. ročník študijného odboru technické a informatické služby
26.04 €
(podrobnosti) |
| Remiášová Oľga
Materiály pre 3. ročník UO kaderník
25.11 €
(podrobnosti) |
| Šedibová Andrea
Moje učenie - učebný materiál pre deti s autizmom
43.71 €
(podrobnosti) |
| Sládečková Gabriela
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár
26.04 €
(podrobnosti) |
| Kolektív
Chémia pre 1. ročník gymnázia so štvorročným štúdiom a 5. ročník gymnázia s osemročným štúdiom
26.04 €
(podrobnosti) |
| Kolektív
Biológia pre 7.roč. ZŠ a 2 roč. gymnázia s 8 štúdiom
19.53 €
(podrobnosti) |
| Kolektív autorov
METODIKA k učebnici fyziky pre 6. ročník základnej školy a 1. ročník gymnázia s osemročným štúdiom
21.39 €
(podrobnosti) |
| Brandšteterová Alena
Mikrobiológia II pre chemické študijné odbory
26.04 €
(podrobnosti) |
| Servátka Stanislav
Telekomunikčná technika pre 4. roč. SPŠ - elektrotechnika
26.04 €
(podrobnosti) |
| Kolektív
Administratíva a korešpondencia pre 4. ročník
25.11 €
(podrobnosti) |
| Mokos Ondrej
Ekonomika pre 3. ročník študijného odboru technické a informatické služby
26.04 €
(podrobnosti) |
| Kolektív
Dopravná výchova pre 3. ročník základnej školy
9.30 €
(podrobnosti) |
Hľadáčik | |
---|---|
|
Papers/Noviny | |
---|---|
|
RETRO darčeky | |
---|---|
|
Emailový servis |
---|
0
€
|
Info |
---|
Ponuka: 115369 titulov. |
Kuriozity |
---|
Kuriozity |